Getting a blank screen when I click run complete scan or save settings

Home Forums Support Forum Getting a blank screen when I click run complete scan or save settings

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Hector Bolaños 10 months, 1 week ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #103410

    Hi Eli,

    I just installed and registered the plugin.

    However, I am getting a blank (white) screen whenever I click to run a complete scan or even to save settings.

    I am happy to donate but I need to ensure the plugin works first.

    Thanks,

    Hector

    #103418

    Anti-Malware Admin
    Key Master

    A blank white screen usually indicate either a 500 Error or else something has blocked the form POST, maybe because of some other security setting or overzealous firewall.

    Check the Console tab in your browser’s Inspector for any Errors or Warnings that might explain the blank screen. Also look in the error_log files on your server to see if any PHP errors were logged when loading those pages.

    #103559

    Thank you Eli.

    Turns out the blank screen was caused by the malware infection itself. By restoring the WP core files first, I was able to run the plugin. It identified 46 known threats and they have been quarantined now.

    I have donated now. Many thanks for the great work you do! =)

    Hector

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.