The Button to activations Brute-force Protection does not appear.

Home Forums Support Forum The Button to activations Brute-force Protection does not appear.

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  Anti-Malware Admin 2 years, 3 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1062

    On my site (WP-4.1) the Brute-force Protection Not Installed. Checking for session compatability lasts infinitely. The Button to activations Brute-force Protection does not appear. Plugin: 4.14.55

    That to do?

    наверх
    в закладки

    #1073

    Anti-Malware Admin
    Key Master

    I released an update to that should fix that issue unless your server really cannot support a valid session. In that case you should at least get an error message after running that compatibility check for about 60 seconds.

    Please update my plugin to version 4.14.59 and see if that solves the issue for you.

    #1074

    Roger Bos
    Member

    Eli,

    I would really like to activate the Brute-force protection, but I too get the “No response from server” message instead of the button.  I am using the latest version: 4.14.59.

    Thanks,

    Roger

     

    #1075

    Anti-Malware Admin
    Key Master

    This error you are getting indicates that there is something about your server that may make the patch ineffective or unstable. That is why you do not get the option of enabling this protection. If you want to email me your WP Admin login then I will check it out and let you know why it’s not compatible and what you would need to change to make it compatible.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.