Brute-force Protection Not Installed

Home Forums Support Forum Brute-force Protection Not Installed

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Anti-Malware Admin 10 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1635

    Ary Lutsky
    Member

    Hi I just installed your plugin.

    I am under a brute force attack now. 3 hours so far.

    I have wordfence installed.

    I need the brute force protection but get the above message with ‘No response from server!’

    Any suggestions please?

    #1636

    Ary Lutsky
    Member

    Still the same but your amazing plugin stopped the attack as soon as it was activated!

    Gobsmacked and very grateful

    Thanks – still need to understand the problem above though!

    #1637

    Ary Lutsky
    Member

    Made a donation $29, didn’t see the enter key button until after I clicked pay!!

    #1639

    Anti-Malware Admin
    Key Master

    Thanks for your donation, I’m glad my plugin was helpful in stopping that attack.

    I would like to help you resolve error on your server that is causing the “no response” message on the JS/Session test.

    If you are willing to send me your wp-admin login then I can debug this issue on your site, other wise please check your browser’s Error Console for JavaScript errors and the error_log files on your server for PHP Errors and let me know what you find.

    #1640

    Ary Lutsky
    Member

    Replied by email. Thanks

    #1641

    Anti-Malware Admin
    Key Master

    I’m glad your web hosting company responded with a solution and it is working now.

    I am posting their response here in case it might help others who have the same problem.

    In Plesk, in the WordPress security menu, you activated “wp-content folder security”, which prevents accessing it directly.

    I have disabled this.

    Aloha, Eli

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.